Ο Ίκερ Κασίγιας επαινεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα

Η ιστορική αντιπαλότητα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εμποδίζει ορισμένα μέλη και από τις δύο ομάδες να έχουν καλά λόγια για τους αντιπάλους τους, η οποία χρησιμεύει μόνο στο να αποδείξουν ότι είναι οι άνθρωποι της ακεραιότητας να μην το οποίο με ενδιαφέρει να αναγνωρίσουν ό, τι είναι προφανές (επειδή υποτιμούν την άλλη ομάδα είναι προφανής, ιδίως όταν ιστορικά έχουν πάντα αγωνίστηκε για την πρώτη θέση).

Ο iker casillas επαινει τον pep guardiola στην εικόνα

Αυτή τη φορά έχει Ίκερ Κασίγιας, ο τερματοφύλακας του στόχου λευκό, έχει μιλήσει πολύ του Πεπ Γκουαρντιόλα. Όλες οι πληροφοριες για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις αγαπημένες σας ομάδες και τα πιο σημαντικά αθλήματα. Κασίγιας επαινεί τη μεγάλη ικανότητα ως προπονητή της πρώην παίκτης Μπάρτσα, αλλά αναγνωρίζει επίσης ότι τα προσωπικά ως Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένα μεγάλο συν. Στο ποδόσφαιρο, Κασίγιας δεν διστάζει να σας βάλει στο ίδιο πιάτο με τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, όπως μαρτυρεί στην πρώτη του σεζόν στη Βαρκελώνη, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει τους 6 τίτλους αμφισβητείται, κάτι που δεν είχε άλλο προπονητή που έχει επιτευχθεί ποτέ στο ποδόσφαιρο.

Σχετικά με το κλασικό, το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης και της Καταλονίας αντιμετωπίζουν στις 29 Νοεμβρίου, Κασίγιας δεν θα μιλήσω, γιατί καταλαβαίνει ότι είναι ακόμη πολύ μακριά και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν μέχρι εκείνη την ημέρα: Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά παιχνίδια τα αριστερά, και οι δύο Champions League, όπως και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί: Θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και να είναι βαριές απώλειες, ή να πάρετε μια κακή ράβδωση που άλλαξε εντελώς την αντίληψη του κόμματος. Τα καλύτερα στοιχήματα στην williamhill για να κερδίζετε με τις αγαπημένες σας ομάδες στα πιο δημοφιλή αθλήματα. Αυτό που είπα Κασίγιας είναι ιδανικά φτάσει το Derby με περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο, και γνωρίζοντας ότι μια επίσκεψη στο Nou Camp είναι το σκληρότερο αγώνα του συνόλου του πρωταθλήματος, μην εγκαταστήστε για ένα κακό παιχνίδι.

Ίκερ είχε επίσης καλά λόγια για το τι θα είναι ένας από τους βασικούς αντιπάλους του την επόμενη ημέρα 29: David Villa. Παρά το γεγονός ότι στη χώρα είναι ανταγωνιστικές, είναι εταίροι στην επιλογή, και αναγνωρίζει τις επιτυχίες που απολαμβάνουν από το συνεργάτη του, που τον θέλει καλά. Μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματα και κερδίστε απίστευτα δώρα με τις αγαπημένες σας ομάδες στα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Αναμένει τόσο για να παίξει ένα καλό παιχνίδι που, με τη σύντροφό του στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, και ότι το τελικό αποτέλεσμα που συνοδεύει το καλύτερο που έχετε κάνει.